• Primera hotelov, med potovanjem južni Turčiji:

  Hotel Belek Beach Resort***** ali podobni

  Hotel se nahaja v kraju Bogazkent / Belek in je od centra Antalye oddaljen 45km. Zgrajen je na površini 38.000m2, z urejenim vrtom, promenadami, zunanjim bazenom in mini zabaviščem za otroke. Standardne sobe so velikosti 28m2 ter opremljene z mini barom, SAT TV, telefonom, zasebno kopalnico (tuš ali kad, WC, sušilec za lase), sefom in klimatsko napravo.

  Spletna stran:www.belekbeach.com

  Richmond Thermal Hotel Pamukkale**** ali podobni

  Hotel Richmond je od Pamukkal oddaljen le 2km in 22km do kraja Denizli. Svojim gostom nudi recepcijo, glavno restavracijo, več barov (Rich Bar, Pool Bar, Vitamin Bar), zunanji olimpijski in termalni bazen, notranji termalni bazen, savno, Jacuzzi, spa in frizerski salon (proti plačilu), biljard, namizni tenis, trgovinico, spletno kavarno. Standardne sobe so opremljene s SAT TV, klimatsko napravo, telefonom, mini barom, sefom, kopalnico (tuš ali kad).

  Spletna stran: https://www.richmondhotels.com.tr/en/richmond-pamukkale-thermal-hotel-denizli/

 • Doplačila v agenciji:

  • Celosten paket zavarovanja potovanja 32,-EUR na osebo,
   - Zavarovanje za primer odpovedi potovanja,
   - Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini,
   - Zavarovanje prtljage,
  • Parkirišče na zunanjem parkirišču Letališča Ljubljana: 35,-EUR na vozilo, na teden,
  • Obvezno doplačilo na osebo, če oseba potuje sama,
   - Doplačilo za enoposteljno sobo: 110,-EUR.
 • Cena vključuje:

  • letalski prevoz Ljubljana-Antalya-Ljubljana s pristojbinami,
  • 6 x nočitev v hotelu s 5* na območju Beleka in 1 x nočitev v hotelu s 4* na območju Pamukkal v dvoposteljni sobi,
  • 7 x polpenzion (zajtrk + večerja),
  • ogled z vstopnino Hierapolis s Pamukkalami in Antalya s slapom Karpuzkaldiran,
  • prevoze po programu s klimatiziranim turističnim avtobusom,
  • slovensko spremstvo in lokalni vodnik,
  • organizacijo potovanja.

  Cena ne vključuje:

  • celosten paket zavarovanja potovanja (priporočamo),
  • doplačilo za enoposteljno sobo (obvezno, če oseba potuje sama),
  • turistične takse, ki se plačajo neposredno na poti ali v hotelu,
  • dodatne usluge, obroke in fakultativne izlete,
  • napitnine za lokalne vodnike in šoferje,
  • stroške osebne porabe (dodatni obroki, pijača, telefon, izleti, ogledi….).

  Dokumenti potrebni za potovanje:
  Za potovanje v Turčijo potrebujete potni list, ki velja še vsaj 6 mesecev od dneva povratka.


  Opomba
  Kategorizacija hotelov ustreza uradni hotelski kategorizaciji države v katero se potuje in se lahko razlikuje od evropskih standardov. Potovanje ni primerno za osebe z omejeno mobilnostjo. Letališke pristojbine se lahko spremenijo. Končni znesek letaliških pristojbin je potrjen na dan izdaje letalskih vozovnic. Agencija si pridržuje pravico do spremembe cene v primeru tečajnih razlik večjih od 1,5%. Časi odhoda letal so navedeni po času leta, objavljenem ob rezervaciji letalskega prevoza in se lahko še spremenijo. Organizator si pridržuje pravico do spremembe vrstnega rega izvedbe programa v primeru spremembe letalskega prevoza, časa obratovanja znamenitosti, katere obiščemo ter vremenskih pogojev. Spremembe programa, hotelov in časa poleta letala niso predvidene, vendar si pridržujemo pravico do sprememb. Neveljavni dokumenti ali zavrnitev vstopne vize, ki so vzrok za odpoved potovanja, v nobenem primeru ne obvezujejo agencije Nikal d.o.o. ter se upoštevajo splošni pogoji potovanja v primeru odpovedi agencije Nikal d.o.o. . V primeru premalo prijavljenih potnikov, bodo potniki o odpovedi potovanja obveščeni najmanj 20 dni pred odhodom. Pri takšni odpovedi potovanja ima potnik pravico do povračila celotnega zneska potovanja (storitve vplačane pri Nikalu), kar izključuje dodatne storitve, vezane na to potovanje, vplačane v lastni režiji (npr. nakup letalske karte pri drugem ponudniku, vize…). Prosimo, da se o varnosti potovanja, dodatnih formalnostih, vizumskih informacijah glede na državo potovanja, pozanimate na uradni strani Ministrstva za zunanje zadeve RS na: https://www.mzz.gov.si/si/. Za potovanje v Turčijo cepljenje ni obvezno. Več informacij najdete na: https://zdravinapot.si/destinacije/bliznji-vzhod/turcija. Nakup lokalnih proizvodov in storitev med potovanjem na lastno odgovornost.

  Prijave/rezervacije sprejemamo do zasedbe prostih mest.
  V roku 7 dni od narejene rezervacije kupec vplača 25% vrednosti aranžmaja ter preostali del do 45 dni pred odhodom. Prijava na potovanje je potrjena šele s prejemom plačila avansa.

  Minimalno število potnikov na termin: V primeru posebnih letal (charter let) je najmanjše število 140 potnikov na letalu in najmanj 35 potnikov na posameznem avtobusu.

  Splošne pogoje najdete tukaj.

 • BELEK, PAMUKKALE, ANTALYA

  1. dan: let proti Antalyi: Let s posebnim letalom (čarter let) iz Ljubljane proti Antalyi. Po pristanku vas, na izhodu z letališča, pričaka vaš spremljevalec tekom potovanja. Sledi transfer do hotela in namestitev ter večerja v hotelu na območju Beleka.

  2. dan: prosto ali fakultativni izlet: Zajtrk. Današnji dan si lahko organizirate po svoje ali se udeležite našega fakultativnega izleta (za plačilo). Po izletu sledi povratek v hotel, večerja in nočitev.

  3. dan: Antalya - Pamukkale*: Po zajtrku se boste poslovili od vašega hotela in se odpravili na dvodnevni izlet v Pamukkale. Vožnja po čudoviti pokrajini do Pamukkal. kar v slovenščini pomeni ‘’bombažni grad’’. Snežno bele terase iz apnenca se vidijo že od daleč. Ustvarja jih odtekajoča termalna voda, usedline pa nastajajo v obliki bazenčkov in so kot bela čipka, naravni čudež in prava paša za oči. Tej termalni vodi so že v rimskih časih pripisovali zdravilne učinke Po prihodu v hotel boste imeli možnost kopanja v termalni vodi vašega hotela. Nočitev z večerjo na območju Pamukkal.

  6. dan: Hierapolis - Antalya: 
  Zajtrk. Ruševine znamenitega mesta Hierapolis se raztezajo nad apnenčastimi terasami. Tam je moč videti temelje Apolonovega templja iz 3. stoletja in razkošno rimsko gledališče, kot tudi druge ostanke iz tistega časa. Nato sledi vožnja preko gorovja Taurus nazaj v Antalyo. Na poti postanek v tkalnici svetovno znanih turških preprog, kjer boste spoznali celoten proces ročnega tkanja in imeli priložnost ugodnega nakupa. Sledi vožnja do vašega hotela na območju Beleka. Večerja in nočitev.

  5. dan: Antalya - slap Karpuzkaldiran: Zajtrk. Ogled Antalye, enega najlepših mest turške riviere z bogato vegetacijo in prekrasno kuliso Gorovja Taurus v ozadju. Med drugim boste lahko občudovali mestno znamenitost, minaret Yivli Minare in stolp z uro na Kalekapisi, stari mestni trdnjavi ter romantični stari del mesta s pristaniščem. Tukaj boste imeli tudi možnost ugodnega nakupa nakita in usnjenih izdelkov. Obiskali bomo zlatarno in doživeli umetnost izdelave nakita ter uživali v čudoviti modni reviji z usnjenimi oblačili. Za zaključek dneva si bomo ogledali še znameniti slap Karpuzkaldiran. Povratek v hotel, večerja in nočitev.

  6. dan: prosto ali fakultativni izlet: Po zajtrku raziščite številne možnosti, ki vam jih ponuja vaš hotel in okolica ali se skupaj z nami odpravite na fakultativni izlet (za plačilo). Po izletu sledi povratek v hotel, večerja in nočitev.

  7. dan: prosto ali fakultativni izlet: Po zajtrku si dan organizirajte po svoje ali se nam pridružite na fakultativnem izletu (za plačilo). Po izletu sledi povratek v hotel, večerja in nočitev.

  8. dan: povratek domov: Zajtrk. V skladu s časom odhoda, vas bo avtobus zapeljal do letališča, od koder nadaljujete pot proti domu.


  Pomembno: Za potovanje je potreben potni list veljaven vsaj še 6 mesecev po končanem potovanju.

  Opomba*: Organizator potovanja si pridržuje pravico, da izlet v Pamukkale, ki je sestavni del programa, izvede 2., 3 ali 4 dan.

  ČAS POTOVANJA: 8 dni / 7 noči


  Zdravilišče Pamukkale: Pamukkale, imenovane tudi bombažni grad, so poznane po svojih snežno belih terasah iz apnenca. Te formacije so se razvijale stoletja s pomočjo termalnih vod z vsebovanim apnencem. V zdravilnih učinkih teh voda so uživali že stari Rimljani. Danes so Pamukkale del UNESCO-ve svetovne kulturne dediščine in priljubljena turistična destinacija ter tudi zdravilišče.

  Antično mesto Hierapolis se razprostira nad sanjskimi apnenčastimi terasami. Najbolj je poznan po dobro ohranjenem gledališču iz 2. stoletja, rimskih termah, ostankih Apolonovega templja in mestnih vratih.

  Antalya se nahaja ob vznožju gorovja Taurus in je eno od najlepših mest turške riviere. Iz leta v leto privablja številne nove obiskovalce s čudovitimi plažami, naravnimi lepotami in številnimi kulturnimi spomeniki. Center starega mesta je rimsko pristanišče, katero je danes preurejeno v marino in do katere potekajo ozke tlakovane uličice. V uličicah so številne kavarne, prodajalne s spominki ter hotelčki v hišah iz otomanskega obdobja. S svojo lokacijo ob Sredozemskem morju je turistično in kulturno središče regije.

Rezervirajte sedaj, v kratkem vas bomo kontaktirali na dane podatke za potrditev rezervacije.

Turizem Toni

Telefon: 031 643 338

E-mail: avto.prah@siol.net

Ponudba za skupine

2 Trajanje
24. 6. -1. 7. Trajanje
1 Trajanje

BELA KRAJINA 2

Cena od

4 Trajanje
2 Trajanje