• Vabimo vas, da se nam pridružite na kulinaričnem doživetju Okusi Posavja v Krškem. Dogodek se bo odvijal 7. 9. 2019, v starem mestnem jedru Krškega, kjer bodo gostišča ponujala hišne, lokalne in regionalne specialitete, pripravljene iz surovin pridelanih v Posavju. Sodoben gost želi od hrane več kot samo sitost, želi užitek, ki se lahko doživi le ob pravilnem kombiniranju hrane in vina. In prav to lahko doživite v pristnih okusih Posavja, ki vključujejo tradicionalno kulinariko in vino, ter sadje in sokove v turistično ponudbo.

  Program se bo začel ob 17h z dogodkom Atrij izbranih okusov, kjer bomo okušali ter se družili z posavskimi nagrajenimi kuharji tekmovanja THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS in s posavskimi vinarji. Živahno bo tudi na ulici starega mestnega jedra, kjer se bo odvijal dogodek Iz posavskega podeželja na krožnik in v kozarec, kjer bodo lokalni ponudniki kmetij, vinarji in gostinci razvajali naše brbončice. Pestro dogajanje za vse generacije bo začinila glasbena spremljava.

  Ponujamo vam dve opciji obiska festivala Okusi Posavja:

  1. Prevoz, paket Gurman s prenočiščem v hotelu Kunst z zajtrkom (paket za gurmansko razvajanje in druženje z vrhunskimi posavskimi kuharji in vinarkami), brezplačen prevoz iz lokacije dogodka Okusi Posavja do hotela Kunst.  Cena: 95 €/ osebo.
  2. Prevoz in prenočitev z zajtrkom v hotelu Ajdovec. Cena: 60 €/osebo.

  Cena vključuje:

  • stroške prevoza s turističnim avtobusom,
  • paket Gurman (opcijsko)
  • prenočišče z zajtrkom
  • organizacijo, DDV.

   

  Doplačila:

  • ogledi in storitve po želji, ki niso vključeni v program.

   

  Opombe: pridržujemo si pravico do zvišanja cene pri manjšem številu prijavljenih.

  Prevoze lahko prilagodimo željam skupine.

Rezervirajte sedaj, v kratkem vas bomo kontaktirali na dane podatke za potrditev rezervacije.

Turizem Toni

Telefon: 031 643 338

E-mail: avto.prah@siol.net

Ponudba za skupine

2 Trajanje

SARAJEVO 1

Cena od

1 Trajanje

GOLI OTOK

Cena od

1 Trajanje
2 Trajanje

SARAJEVO

Cena od

1 Trajanje