• 1. dan, ponedeljek, 7. oktober 2019:

  Odhod v večernih urah z dogovorjenega kraja. Sledi vožnja do hrvaške meje, ter nadaljevanje po hrvaški avtocesti mimo Splita do mesta Tivat. Po opravljenih formalnostih na meji, nas bo v zgodnjih jutranjih urah pričakal lokalni vodnik.

  2. dan, torek, 8. oktober 2019 :

  Z vožnjo bomo nadaljevali čez Budvo, ki je najbolj znano in najbolj obiskano mesto na črnogorski obali. Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili za Skadar, kjer bomo imeli ogled starega dela mesta, mošejo, katedralo, nacionalno gledališče in stare čaršije. Polni vtisov se bomo odpravili do glavnega mesta Tirana. Sprehodili se bomo skozi mesto in si pogledali Skenderbeg, parlament, predsednikovo palačo, katedralo, univerzo in nacionalno gledališče. Namestitev v hotelu, večerja, spanje.

  3. dan, sreda, 9. oktober 2019:

  Zajtrk, po zajtrku se odpravimo proti Ohridu, ki je najlepše makedonsko mesto in balkanski biser. Namestili se bomo v hotel ter se odpravili na ogled starega mesta Ohrid z obiskom Samuelove trdnjave, amfiteatra, cerkve sv. Sofije in ulice starih obrti. Večerja, nočitev.

   4. dan, četrtek, 10. oktober 2019:

  Zajtrk, po zajtrku se bomo odpravili na vožnjo z ladjo po Ohridskem jezeru do samostana Sv. Nauma, katerega si bomo ogledali. Nahaja se na visoki skali nad jezerom, blizu albanske meje. V bližini samostana so tudi viri reke Crni Drim, ki je največji in najbolj privlačen dotok vode v Ohridsko jezero. Po prijetni vožnji se bomo odpravili do Bitole, kjer bomo imeli ogled mesta in antične Herakleje, ki jo je osnoval sam oče Aleksandra Velikega. Zapeljemo se do Pelistra, namestitev v hotel. „Makedonska noč“ z večerjo in glasbo, nočitev.

   5. dan, petek, 11. oktober 2019:

  Zajtrk, po zajtrku vožnjo do Skopje, ki je prestolnica Makedonije in leži na obeh bregovih reke Vardar v skopski kotlini. Tukaj se prepleta mešanica rimske, turške in balkanske zgodovine ter kulture. Sprehodili se bomo skozi mesto in si ogledali trdnjavo, bit pazar, stari most in veliko spomenikov, ki so vezani na zgodovino Makedonije. Z vožnjo bomo nadaljevali za Leskovac, kjer bomo prenočili. Namestili se bomo v hotel, gurmanska večerja (leskovački voz) z glasbo, nočitev.

   6. dan, sobota, 12. oktober 2019:

  Zajtrk, po zajtrku vožnja proti Irigu do »Farme« Marin gaj, kjer bomo imeli, kosilo (domače dobrote) z glasbo. Po prijetnem kosilu sledi vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.


  Cena: 340 EUR/os. (40 oseb).


  Cena vključuje:

  • vožnjo s turističnim avtobusom,
  • 4 x polpenzion v dvo ali troposteljnih sobah z TWC, TV v hotelih 3*(Tirana, Ohrid, Pelister, Leskovac),
  • zajtrk v Baru, kosilo z glasbo v Marinem Gaju,
  • vožnja z ladjo od Ohrida do Sv. Nauma,
  • „Makedonska noč“ na Pelisteru,
  • vse vstopnine in ogledi po programu,
  • vodenje, lokalno vodenje, organizacija in DDV.

  Doplačila:

  • enoposteljna soba (60 €),
  • zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco za tujino,
  • ogledi in storitve po želji, ki niso vključeni v program.
  • dodatni zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini.

   Opombe: program je možno prilagoditi po želji skupine. Pridržujemo si pravico, do zvišanja cene pri manjšem številu prijavljenih.

Rezervirajte sedaj, v kratkem vas bomo kontaktirali na dane podatke za potrditev rezervacije.

Turizem Toni

Telefon: 031 643 338

E-mail: avto.prah@siol.net

Ponudba za skupine

1 Trajanje
2 Trajanje
2 Trajanje
1 Trajanje

GORENJSKA 1

Cena od

1 Trajanje