• Vis je hrvaški otok v srednjem Jadranu in je s površino 90,3 km² deseti največji otok na hrvaški obali. Vis je otok v srednje dalmatinskem arhipelagu znan po lepoti, zelo prijetnem podnebju, saj ima malo padavin (samo 560 mm letno, od tega 50 mm poleti) in prijetnih temperaturah (srednja januarska temp. je 8,9 °C, julijska pa 24,3 °C). Najvišji vrh na otoku je Hum (587 mnm). Ob zahodni obali otoka je prostran Komiški zaliv s peščenim dnom. Največje pristanišče je v mestu Vis, ki leži na severni obali, kjer pristaja tudi trajekt iz Splita, s katerim je otok vsakodnevno povezan.

  1. dan: četrtek, 25. aprila 2019: SLOVENIJA – ZAGREB - SPLIT – VIS – KOMIŽA
  Odhod z dogovorjenega kraja v zgodnjih jutranjih urah. Sledi vožnja mimo Zagreba do Splita, kjer se bomo vkrcali na trajekt za otok Vis. Preostanek dneva bomo namenili panoramski vožnji po otoku. Nastanitev in večerja v hotelu, spanje.

  2. dan: petek, 26. aprila 2019: otok VIS
  Zajtrk in ker smo po duši vsi vsaj malo planinci, se bomo povzpeli na najvišji vrh Hum (587 mnm), obiskali Titovo špiljo, obiskali tudi njihov planinski dom Sv. Andrije (267 mnm). Sprehodili se bomo do kakšne zapuščene utrdbe bivše JNA, katerih ne manjka na otoku. Vrnitev v hotel, večerja, spanje.

  3. dan: sobota 27. aprila 2019: otok VIS
  Zajtrk, nato se bomo zapeljali do otoka Biševo in pogledali Modro špiljo in tudi Zeleno špiljo na otoku Ravnik. Ogledali si bomo tudi prelepe plaže na otoku. Obiskali bomo tudi katero kmetijo in degustirali njihova vina, možen bo tudi nakup oljčnega olja…, vrnitev v hotel, večerja, spanje

  4. dan: nedelja 28. aprila 2019: otok VIS - SPLIT – ZAGREB – SLOVENIJA
  Po zajtrku se bomo zapeljali še po otoku, napravili še kakšen krajši sprehod, obiskali še katero kulturno znamenitost. V popoldanskem času se bomo vkrcali na trajekt in odpluli do Splita. Domov bomo prišli v poznih večernih urah.


  Cena: 175 EUR/os (min. 35 potnikov), 195 EUR/os (min. 25 potnikov).

  Prevoz: avtobus, trajekt.


  Opombe: program je možno spremeniti po želji skupine. Pridržujemo si pravico do zvišanje cene pri manjšem številu udeležencev.

  • enoposteljna soba (3 x 15 €),
  • vstop v Modro špiljo in Zeleno špiljo,
  • zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini.
  • stroški prevoza s turističnim avtobusom, trajekt,
  • 3 x večerja, spanje, zajtrk, turistično takso,
  • vodenje, organizacijo in DDV.
  • po dogovoru.

Rezervirajte sedaj, v kratkem vas bomo kontaktirali na dane podatke za potrditev rezervacije.

Turizem Toni

Telefon: 031 643 338

E-mail: avto.prah@siol.net

Ponudba za skupine

2 Trajanje
2 Trajanje
2 Trajanje

VOJVODINA 3

Cena od

Trajanje
29.-31.3. 🚌 Trajanje