• Sodelujte v Tonijevi poletni nagradni igri in se odpelji z nami na kopanje v Malinsko 🌞😎🌊🚌

  Na dnu naše spletne strani poišči prijavno okence, kjer se naročiš na naše e-novičke. Vpiši svoj mail naslov in (z malo sreče) se odpelji z nami na osvežujoče kopanje na Krk. V nagradni igri sodeluješ tudi, če se z mailom prijaviš na katerega od naših izletov. Nagradna igra poteka od 5. 7. 2019 do 5. 8. 2019.

  Nagrade:

  1 nagrada: 1x karta za kopalni avtobus Malinska.

  2 nagrada: 1x promocijsko darilo Turizem Toni.

  3 nagrada: 1x promocijsko darilo Turizem Toni.

  Srečno, ekipa Turizem Toni!


  Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri Turizem Toni e-novice

  Na naši spletni strani, z rezervacijo potovanja na spletne strani ter naši Facebook strani do vključno 31. 7. 2019 zasledite informacije o nagradni igri Turizem Toni e-novice. S prijavo na naše e-novice sodelujete v nagradni igri. Nagrade so 1x karta za  kopalni avtobus v Malinski, 1x promocijsko darilo Turizem Toni. Med vsemi, ki  se v času nagradne akcije prijavijo na e-novice ali opravijo rezervacijo potovanje na spletni strani ter izpolnjujejo pogoje, bo organizator po zaključku nagradne igre naključno izžrebal zmagovalce nagradne igre, ti pa bodo prejeli navedene nagrade.

  1. Organizator: organizator nagradne igre je Turizem, prevozi, avtošola Prah Sevnica, Anton Prah s.p., Naselje heroja Maroka 29, 8290 Sevnica, (v nadaljevanju Turizem Toni oz. organizator).

  2. Sodelujoči: v nagradni igri lahko sodelujejo vsi kandidati, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • na spletni strani http://www.avto-prah.si/, ali na Facebook profilu Turizem Toni  zasledijo in izpolnijo obrazec za prijavo na Turizem Toni e-novice ali opravijo rezervacijo potovanja preko spletne strani Avto prah – Turizem Toni
  • so državljani Republike Slovenije in imajo stalno ali začasno prebivališče na ozemlju Republike Slovenije ter so pridobili davčno številko,
  • so starejši od 18 let,
  • niso zaposleni v podjetju Turizem, prevozi, avtošola Prah Sevnica, Anton Prah s.p., Naselje heroja Maroka 29, 8290 Sevnica,
  • niso družinski člani zaposlenih v podjetju Turizem, prevozi, avtošola Prah Sevnica, Anton Prah s.p.

  3. Nagrade: med vsemi sodelujočimi bo organizator naključno izžrebal nagrajence, ki bodo prejeli po eno od nagrad:

  • 1 nagrada: 1 x karta za kopalni avtobus Malinska
  • 2 nagrada: 1x promocijsko darilo Turizem Toni
  • 3 nagrada: 1x promocijsko darilo Turizem Toni

  Nagrad ni mogoče zamenjati za gotovino ali drug izdelek v denarni protivrednosti nagrade. Posamezen sodelujoči v nagradni igri lahko prejme samo eno izmed nagrad. Zaradi nepredvidenih okoliščin lahko organizator zamenja nagrade v enaki ali večji vrednosti kot prvotno navedene nagrade.

  4. Potek nagradne igre: za sodelovanje v nagradni igri mora sodelujoči: Na spletni strani http://www.avto-prah.si/ ustrezno izpolniti obrazec za prijavo na Turizem Toni e-novice ali opravili rezervacijo potovanja na spletni strani Turizem Toni. Posamezni udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje enkrat.

  5. Žrebanje: med vsemi sodelujočimi, ki bodo izpolnjevali vse pogoje za sodelovanje v nagradni igri, bo organizator v 3 delovnih dneh po zaključku nagradne igre izžrebal nagrajence, ki bo prejeli nagrade. Žreb bo izveden v prostorih organizatorja. Zapisnik nagradne igre in nagrajencev z njihovimi osebnimi podatki bo shranjen na sedežu organizatorja za dobo enega leta.

  Rezultati žrebanja so dokončni. Pritožba ni mogoča. Pri žrebanju nagrad se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o:

  • datumu, uri in kraju žrebanja,
  • poteku žrebanja,
  • prisotni komisiji žrebanja,
  • nagrajencih.

  6. Obveščanje nagrajencev: organizator nagradne igre bo nagrajence objavil na spletni strani http://www.avto-prah.si/turizem-toni. Nagrajenci bodo preko elektronskega naslova pozvani, da najkasneje v 3 delovnih dneh od žrebanja posredujejo vse potrebne osebne podatke na e-mail naslov turizem.prah(at)siol.net in sicer ime, priimek, domači naslov, elektronski naslov.  Če se na sporočilo nagrajenec ne odzove, se nagrada ne podeli.

  7. Uporaba in varstvo osebnih podatkov: osebni podatki, s katerimi kandidati sodelujejo v nagradni igri, bodo obdelani s strani organizatorja nagradne igre, ki bo podatke prejel in obdelal. Organizator podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči dovoljuje, da organizator (tj. upravljavec osebnih podatkov) zbira, hrani ali kako drugače obdeluje naslednje vrste osebnih podatkov: ime, priimek, domači naslov, leto rojstva, elektronski naslov. Sodelujoči v nagradni igri imajo pravico, da od upravljavca zahtevajo dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave. Prav tako imajo pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Sodelujoči v nagradni igri imajo pravico, da privolitev predmetne obdelave osebnih podatkov kadarkoli prekličejo. Vse zahteve glede varstva osebnih podatkov lahko sodelujoči naslovijo na elektronski naslov turizem.prah(at)siol.net .
  Organizator se zavezuje, da bo podatke sodelujočega varovala v skladu z zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov.

  Posredovanje podatkov je prostovoljno. V kolikor potrebni osebni podatki ne bodo posredovani, sodelovanje v nagradni igri ne bo mogoče oziroma izročitev nagrade ni dovoljena. Imena in priimki nagrajencev bodo javno objavljeni na spletni strani strani http://www.avto-prah.si/turizem-toni.

  8. Odgovornosti organizatorja: organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za nedelovanje e-poštnega naslova, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve. Prav tako ne na vsakršne posledice, ki bi jo sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni akciji. Organizator ne nosi nobenih stroškov, ki pri sodelujočemu nastanejo zaradi sodelovanja v nagradni igri.

  9. Splošne določbe: nagradna igra poteka v skladu s slovensko zakonodajo. Sodelujoči z izpolnitvijo obrazca za prijavo na Turizem Toni e-novice ali rezervaciji potovanja na spletni strani Turizem Toni potrjuje, da je seznanjen s Pravili in pogoji sodelovanja v nagradni igri, ki jih je določil organizator ter se z njimi strinja. Odločitve organizatorja so dokončne in jih ni treba utemeljiti ali pojasniti.

  Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri pričnejo veljati dne 05. 7. 2019 in so na voljo od 05. 7. 2019 do 31. 7. 2019 na spletni strani organizatorja, po zaključku nagradne igre pa na sedežu organizatorja. Organizator si pridržuje pravico, da bo na tehnični ravni zagotavljal nemoteno uporabo spletnega mesta, na katerem poteka nagradna igra, le za opremo (računalnike in drugo podobno strojno ali programsko opremo), ki je v širši rabi. Pri tem dopušča možnost, da pri določenem odstotku uporabnikov uporabniška izkušnja zaradi uporabe neprimerne opreme ali prepočasne spletne povezave ne bo optimalna.

  Prepovedana je uporaba kakršnihkoli računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli drugega, kar bi lahko motilo nagradno igro, jo onesposobilo, ji škodovalo ali omogočilo njeno zlorabo. Zaradi takšnega ravnanja so sodelujoči, z njim povezane osebe ali skupine oseb lahko izključeni iz sodelovanja v nagradni igri. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru nepredvidenih okoliščin kadarkoli in brez predhodnega obvestila začasno prekine ali konča nagradno igro.

  Morebitne pritožbe v zvezi s postopkom organizacije nagradne igre, izbora ter podelitve nagrad bo organizator obravnaval ob smiselni uporabi določb upravnega postopka. Morebitni spori v povezavi z nagradno igro se rešujejo s pomočjo mediacije ter uporabe pravil obligacijskega prava.

  Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb pravil in pogojev sodelovanja, še posebej, če bi se s tem izognil zlorabi v škodo sodelujočih. Organizator se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh, dopolnjene pogoje objavil na spletni strani http://www.avto-prah.si/turizem-toni.
  V primeru vprašanj oz. nejasnosti se sodelujoči lahko obrnejo na organizatorja na e-mail turizem.prah(at)siol.net.

  Sevnica, 05.07.2019

Rezervirajte sedaj, v kratkem vas bomo kontaktirali na dane podatke za potrditev rezervacije.

Turizem Toni

Telefon: 031 643 338

E-mail: avto.prah@siol.net

Ponudba za skupine

2 Trajanje
2 Trajanje
1 Trajanje
17. 11. Trajanje

BELA KRAJINA

Cena od 31 €

1 Trajanje