• Vabimo vas na obisk toplic Vrnjačka Banja. To je največji spa v regiji. Zdravilna termalna voda v kombinaciji z zrakom in sprostitvenimi tretmaji vas bo napolnila z energijo in okrepila. V toplicah vam bodo nudili pomoč pri revmatskih boleznih, sladkornih boleznih, bolezni žolčevodov, ledvičnih boleznih,…

  • enoposteljna soba 120 EUR/os.

  • zdravstveno zavarovanje za tujino.

  Neobvezno doplačilo: priporočamo zavarovanje rizika odpovedi  5% cene aranžmaja.

 • Cena: 440 EUR/os.

  MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE, ob prijavi akontacija 200 €, ki mora biti poravnana do 20. februarja 2020.

  Cena vključuje:

  • prevoz z turističnim avtobusom,

  • 7 x polni penzion + 1 polpenzion v hotelu 3* v 1/2, TV,

  • zdravniški pregled in vsakodnevne predpisane minimalno 3 terapije od  zdravnika,

  • razne terapije (magnetna, električna, …), laboratorijski izvid (krvna slika, holesterol,…),

  • diabetiki – celodnevni program glikemije (9x24h) in HbA1c

  • pacienti z obolenjem ščitnice – hepatogram,

  • uporaba bazenov in fitnes centra,

  • popoldanski izleti z zunanjimi ogledi in vstopninami,

  • 1x kosilo 1. dan: rakija dobrodošlice, čorba, žar s prilogo,

  • 1x kosilo 8. dan: kosilo z glasbo v Marin Gaju (rakija, predjed, čorba, odojek, solata, sladica),

  • vstopnice in izleti po programu,

  • lokalni vodič, organizacija in DDV.

 • 1. dan, torek, 31. marca 2020: odhod iz Slovenije v zgodnji jutranji uri. Sledi vožnja mimo Zagreba do Beograd. V Beogradu bomo imeli kosilo. Po kosilu nadaljujemo z vožnjo do zdravilišča Vrnjačka Banja, sledi namestitev v hotelu Merkur. Po namestitvi bomo imeli predstavitev bazenov in terapijskega bloka. Večerja in nočitev.

  2. dan, sreda, 1. aprila 2020: zajtrk. Po zajtrku sledi zdravniški in laboratorijski pregled. Prosti čas za kopanje in predvidene terapije. Kosilo. V popoldanskih urah sledi obisk nekaterih termalnih izvirov v toplicah, kopanje v bazenih. Večerja, nočitev.

  3. dan, četrtek, 2. aprila 2020: zajtrk. Po zajtrku bomo imeli predvidene terapije in rekreacijo v bazenu. Kosilo. V popoldanskih urah bomo imeli izlet. Ogledali si bomo samostan Žiča iz 13. stoletja, ki leži blizu Kraljeva. Samostan je zgradil srbski kralj Štefan Prvovenčani, kronani vladar Srbije. Stara legenda pravi, da so v tem samostanu bili kasneje še kronani 7 kralji. Po vsakem kronanju so na novo odprli vrata skozi katera je šel samo kronani kralj, zatem so vrata takoj zazidali. Obiskali bomo še mestni muzej. Po ogledu se bomo vrnili nazaj v toplice. Večerja. Nočitev.

  4. dan, petek, 3. aprila 2020: zajtrk. Rekreacija v bazenu, predvidene terapije. Kosilo. V popoldanskih urah se bomo odpravili na izlet v mesto Kruševac, ki se nahaja v dolini zahodne Morave, nad reko Rasini. Sprehodili se bomo skozi mesto, ki ga je leta 1317 ustanovil princ Lazar, ker je bilo mesto v njegovi lasti je dal zgraditi številne stavbe. Lazarjeva cerkev je bila zgrajena v arhitekturnem slogu Morave. Izklesan je bil spomenik padlim Srbom pri bitki na Kosovem proti Osmanskemu imperiju. Po prijetnem ogledu mesta se bomo vrnili nazaj v zdravilišče. Večerja, nočitev.

  5. dan, sobota, 4. aprila 2020: zajtrk. Rekreacija v bazenu, predvidene terapije. Kosilo. V popoldanskih urah se bomo odpravili na obisk samostana, ki se nahaja v majhni gorski dolini reke Ljubostinje, posvečen devici.  Tukaj je pokopana Princesa Milica, žena princa Lazarja. V tem samostanu je dala zakopati svoj zaklad, skrit v zidovih samostana. Večerja, nočitev.

  6. dan, nedelja, 5. aprila 2020: zajtrk. Rekreacija v bazenu, predvidene terapije. Kosilo. Popoldan sledi obisk mesta Kraljevo. Obiskali bomo muzej in se sprehodili skozi center mesta. Po ogledu se vrnemo nazaj v zdravilišče. Večerja s glasbo in nočitev.

  7. dan, ponedeljek, 6. aprila 2020: zajtrk. Rekreacija v bazenu. Kosilo. V popoldanskih urah bomo imeli rekreacijo v Aqva in fitness centru. Večerja, nočitev.

  8. dan, torek, 7. aprila 2020: zajtrk. Po zajtrku sledi odhod za Slovenijo. Domače kosilo bomo imeli na turistični kmetiji Marin Gaj. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

Rezervirajte sedaj, v kratkem vas bomo kontaktirali na dane podatke za potrditev rezervacije.

Turizem Toni

Telefon: 031 643 338

E-mail: avto.prah@siol.net

Ponudba za skupine

1 Trajanje

GORENJSKA 7

Cena od

2 Trajanje
1 Trajanje

GORENJSKA

Cena od

1 Trajanje
2 Trajanje