• Avstrijska mesta se v adventnem času tradicionalno odenejo v luči in okras, ki preganja temo čezdalje krajšega dneva. Stojnice so polne dobrot, ki jih ob praznikih podarjamo nam dragim osebam, pije se kuhano vino in punč. Organizirani so koncerti in različne predstave.

    PROGRAM: Še preden pa pridemo do Gradca pa se ustavimo v pivovarni BEVOG v Radgoni, kjer varijo res posebna piva. Eno boljše od drugega. Pokazali nam bodo pivovarno ter postregli s pivi. Njihova piva so pobrala že kar nekaj nagrad, zanimiva pa so tudi zato, ker so zvrsti »ale«, ki pri nas niso tako prisotna, značilna so bolj za angleško okolje. Potrebno jih poizkusiti. Tudi Gradec se odene v adventno barvilo. Od ostalih mest se razlikuje tudi po ledenih jaslicah in mestni hiši, na katero je projekcija adventnega koledarja in še mnogo drugih slik, ki se zlivajo s konturami mogočne palače.

    V Gradcu bomo naredili sprehod po starem delu mesta, se povzpeli do ure in se razgledali. Potem pa nazaj do Mure in preko »školjke« do »marsovčka« in nazaj do mestne hiše, kjer je največji adventni sejem v mestu. Dovolj časa bo za potepanje po uličicah in dvoriščih štajerske prestolnice, za kosilo, nakupe. Ne pozabite na Ledene jaslice in ob uri poglejte ples figuric ob uri na Glockenspielplatz-u.

    • stroški prevoza s turističnim avtobusom,
    • ogled pivovarne in degustacija
    • vodenje, organizacija in DDV.

Rezervirajte sedaj, v kratkem vas bomo kontaktirali na dane podatke za potrditev rezervacije.

Turizem Toni

Telefon: 031 643 338

E-mail: avto.prah@siol.net

Ponudba za skupine

1 Trajanje

MIRABILANDIJA

Cena od

1 Trajanje

ADVENTNI ZAGREB

Cena od

2 Trajanje
2 Trajanje
2 Trajanje