• Program je možno prilagoditi po želji skupine. Pridržujemo si pravico do zvišanja cene pri manjšem številu prijavljenih. Prijave do zasedbe avtobusa.

  • enoposteljna soba,
  • drugi ogledi in storitve, ki niso vključeni v program,
  • zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini.
  • avtobusni prevoz, cestne pristojbine,
  • 3 x večerja, nočitev z zajtrkom,
  • vse oglede po programu,
  • organizacijo potovanja, plačilo lokalnega vodiča, ddv.
 • 1. DAN: SLOVENIJA – ZAGREB – BEOGRAD – MIDŽOR

  Odhod v nočnih urah z dogovorjenih mest in vožnja do hrvaške meje, po opravljenih formalnostih nadaljevanje po avtocesti mimo Zagreba do hrvaško-srbske meje ter mimo Beograda proti Stari Planini, kamor bomo prispeli v dopoldanskem času. Naš cilj je najvišji vrh Srbije – Midžor, 2169 mnm, pripeljali se bomo do Babinega zuba in se povzpeli na vrh. Popoldne povratek v dolino, večerja, spanje.

  2. DAN: MIDŽOR – NIŠ – ĐAVOLJA VAROŠ – PROLOM BANJA

  Zajtrk. V jutranjih urah se bomo podali proti Nišu in si ogledali znamenitosti mesta. Z vožnjo bomo nadaljevali proti »Đavolje varoši«, ki je nominirana za UNESCO-vo listo naravnih lepot. Zaradi veličastnega videza je bila v najožjem izboru za sedem največjih čudes sveta. Gre za nenavaden skupek spiralnih stopnic, pokritih s kamnitimi kapami, ki so v preteklosti nastale po močni vulkanski in potresni aktivnosti. Zapeljali se bomo do Prolom Banje, večerja, spanje.

  3. DAN: PROLOM BANJA – JASTREBAC – RAJAC

  Zajtrk. Po zajtrku vožnja proti planini Jastrebac, kjer se srečamo z planinci iz Srbije. Na planini bo živahno, saj praznujejo Dan srbskih planincev. Popoldne bomo z vožnjo nadaljevali proti Rajacu do planinskega doma, kjer nas čaka prijetno druženje. Večerja, spanje.

  4. DAN: RAJAC – BEOGRAD – ZAGREB – SLOVENIJA

  Po zajtrku se bomo sprehodili po planini Rajac, sledila bo vožnja proti Beogradu, kjer si bomo veličino Beograda in okolice ogledali iz 511 mnm in se povzpeli še na 204 m visok Avalski stolp. Zapeljali se bomo do mesta in si ogledali znamenitosti: hram Sv. Save, Hišo cvetja, Marakano … Nekaj prostega časa. Popoldne sledi slovo od glavnega mesta Srbije in vožnja proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Rezervirajte sedaj, v kratkem vas bomo kontaktirali na dane podatke za potrditev rezervacije.

Turizem Toni

Telefon: 031 643 338

E-mail: avto.prah@siol.net

Ponudba za skupine

9.3. - 10.3. Trajanje

K V A R N E R

Cena od 79 €

2 Trajanje
2 Trajanje

OTOK RAB 1

Cena od

1 Trajanje
2 Trajanje