• Program je možno prilagoditi po želji skupine. Pridržujemo si pravico, do zvišanja cene pri manjšem številu prijavljenih.

  • zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco za tujino,
  • ogledi in storitve po želji, ki niso vključeni v program.
  • vožnjo s turističnim avtobusom,
  • 2 x večerja, spanje v hotelu 3*, zajtrk,
  • vse oglede, ki so v programu navedeni,
  • 2 x kosilo,
  • rafting po Uni,
  • turistično pristojbino,
  • stroške organizacije, vodenje in lokalno vodenje, priprave in ddv.
 • 1. dan: SEVNICA – KARLOVAC – VELIKA KLADUŠA – CAZIN – BIHAĆ
  Na pot se bomo odpravili jutranjih urah. Sledi vožnja do mejnega prehoda Obrežje. Po opravljenih mejnih formalnostih bomo nadaljevali pot proti Karlovcu in državni meji BiH Maljevac. Odpeljali se bomo do Velike Kladuše, si z lokalnim vodnikom ogledali mesto, nato pa se bomo povzpeli na stari grad. Po ogledu sledi vožnja v Cazin, kjer si bomo ogledali mesto in obiskali njihovo »pijaco«. Z vožnjo nadaljujemo proti Bihaču. Ogledali si bomo tudi grad Ostrožac, ki je v zgodovini igral izjemno pomembno vlogo. Na gradu se nahajajo tudi zanimive kamnite skulpture. V neposredni bližini se nahajajo turški nagrobni spomeniki in džamija. Ustavili se bo mo v Kostelskem buku in si ogledali prelepe slapove na reki Uni. Nekje na poti si bomo vzeli tudi čas za dobro »bosansko« kosilo. Popoldne si bomo še ogledali kulturne in naravne znamenitosti mesta Bihač. Nastanili se bomo v hotelu in v nacionalni restavraciji imeli dobro večerjo. Nočitev.

  2. dan: BIHAČ – ZAGREB – SEVNICA
  Zajtrk, po zajtrku se zapeljemo do kampa v vasi Golubić, 5 km od Bihaća, kjer nas bodo podučili, kako se na raftu obnašamo in o vseh morebitnih pasteh, ki so pri spustu prisotne. Glede na vaš pogum, si bomo izbrali zahtevnostno turo. Med spustom bomo lahko opazovali lepote neokrnjene narave. Privoščili si bomo tudi krajši počitek za plavanje v hladni reki, skoke v globoko Uno. Po napornem veslanju si bomo privoščili dobro ribo iz Une, “bosanski” lonec, roštilj, kolač, proti prehladu pa “rakiju, šljivovicu” … Na poti domov se bomo ustavili še v Slunju-Rastoke. Kraj je poznan po dobro ohranjenih mlinih in slikovitih majhnih slapovih ob reki Slunjčici, ki se izliva v reko Korano. V Karlovcu bomo obiskali muzej na prostem, kjer je zbrano nekaj vozil iz zadnjega »domovinskega rata«. Nekje na poti se bomo ustavili še za dobro večerjo. Sledi vožnja domov, kamor bomo prispeli…odvisno od razpoloženja.

Rezervirajte sedaj, v kratkem vas bomo kontaktirali na dane podatke za potrditev rezervacije.

Turizem Toni

Telefon: 031 643 338

E-mail: avto.prah@siol.net

Ponudba za skupine

4 Trajanje
2 Trajanje

VOJVODINA 3

Cena od

1 Trajanje

GORENJSKA 1

Cena od

3. - 5. 1. 2020 Trajanje

SEVERNA AVSTRIJA Z ČEŠKO

Cena od 199€ /os.

1 Trajanje