Predstavljamo vam naš projekt, kjer smo združili slovensko, domače in zdravo v dva sorodna produkta.

Oba izdelka več kot primerna za novoletno obdarovanje, saj nosita sladko sporočilo slovenske dediščine, ki odražata noto do zdravja in čuta do narave.  

 

Sadno pismo/ prigrizek

 

Iz travniških sadovnjakov pričaran posladek, ki se ponaša z bogato, povsem naravno energijsko vrednostjo. To “pismo” je v bistvu zdrav posladek, izdelan iz avtohtonih jabolk, pridelanih v travniških sadovnjakih in – ja… lahko ga pojeste. TOTALNO ORIGINALNO!

Če hočete nekomu pokazati, da mislite nanj, v lično oblikovano kuverto priložite še listič s sporočilom, zahvalo oz. poljubno vsebino, in izročite. Ali pošljite po pošti? Lahko pa uporabite kar namesto klasične voščilnice, ki jo običajno priložimo darilu – morda steklenici dobrega vina, penine ali škatli domačih piškotov, mešanih ali pirinih.

No, to je res unikatna voščilnica z sporočilom slovenske dediščine, zdravega obroka in seveda z osebnim sporočilom pošiljatelja.

Cena: v kompletu 3 kosi = 8 €

Sadni lonček

 

Sadni lonček iz “družine Sadna pravljica” je zdrav prigrizek s sporočilom slovenske dediščine; je sadno “usnje”, ki vsebuje izključno sadje slovenskih travniških sadovnjakov.

V papirnatem lončku je razkošnih pet rolic sadnega usnja, edinstvenega brezgrešnega priboljška, ki očara staro in mlado, tudi tiste, ki niso ljubitelji sadja. Lonček se brez težav odpre in ponovno zapre. Ko so rolice snedene, je uporaben kot prikupen kozarček za svinčnike ali vsebnik za shranjevanje raznoraznih drobnarij.

Oba izdelka sta 100% sadna prigrizka, narejena ekskluzivno iz sadja travniških sadovnjakov. Slastna, sočna in mehka vsebujeta sadje in samo sadje. Iz neolupljenih in neškropljenih jabolk, ki so polna energije sonca in vitalnosti.

Sestavine: 100 % jabolko. Vsebuje samo naravno prisotne sladkorje. Brez konzervansov in drugih umetnih dodatkov, brez glutena, primerno za vegane.

Cena: lonček (količina 40 g) = 6 €

Če želite svoje poslovne partnerje ali prijatelje presenetit s to res posebno voščilnico ali sadnim lončkom nam to sporočite na avto.prah@siol.net ali na 031 643 338.